ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΝΕΡΟΣΤΑΛΑΚΤΗΣ
Πλαστικός ΝεροσταλάκτηςΣΥΝΗΘΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΡΟΣΤΑΛΑΚΤΗ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝ

Κόστος απο 10-15ευρω/m.
Τι γίνεται με τα 10-15 εκ. ταβανιού πριν το λούκι νερο-σταλάκτη;
Τι γίνεται εάν δεν κατασκευάστηκε το λούκι νερο-σταλάκτη;
Τι κάνουμε όταν το ταβάνι είναι από γυψοσανίδα;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟΣΤΑΛΑΚΤΗ
H πλαστική κορνίζα νερο-σταλάκτη που τοποθετείται στο τρίτο χέρι σοβά ή σπάτουλας.
Το κόστος αγοράς 4ευρώ/m και η τοποθέτηση 0.5ευρώ/m.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΑΚΙΑ

Εάν το πρόβλημα υγρασίας είναι προσωρινό, δηλαδή διαρροή νερού λόγω βλάβης ή λόγω έκθεσης σε νερό κατά το στάδιο κατασκευής, μπορούμε να βοηθήσουμε την υγρασία να απελευθερωθεί τρυπώντας τον τοίχο ή το ταβάνι και τοποθετώντας μικρά πλαστικά εξαεριστηράκια στο στόμιο της τρύπας. Ακολούθως μετά την αποξήρανση αφαιρούνται οι εξαεριστήρες και κλείνουμε τις τρύπες (ένας εξαεριστήρας για κάθε ένα τετραγωνικό μέτρο είναι αρκετός, με κόστος αγοράς 2ευρώ/τεμάχιο και τοποθέτησης 0,5ευρώ/τεμάχιο).

Εάν όμως η λύση του πρόβληματος είναι δύσκολη ή πολύ δαπανηρή (λόγω απουσίας υγρομόνωσης του τοίχου ή υγρασίας από κήπο κ.τ.λ.) τότε τα πλαστικά εξαεριστηράκια τοποθετούνται σε διακοσμητική διάταξη εξωτερικά ή και εσωτερικά ή πίσω από έπιπλα, έτσι ώστε μόνιμα να απελευθερώνονται οι υγρασίες, και τα τελειώματά μας (σοβάδες και βαφές) να μην επηρεάζονται.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

συσκευή μέτρησης υγρασίας και θερμοκρασίας

Μια  απλή, χαμηλού κόστους συσκευή μέτρησης υγρασίας και θερμοκρασίας δεν πρέπει να λείπει από κάθε σπίτι και κάθε χώρο εργασίας. Η τακτική ενημέρωση των επιπέδων υγρασίας που επικρατούν στους χώρους που εργαζόμαστε, διαμένουμε και κοιμόμαστε, είναι απαραίτητη για την πρόληψη σοβαρών ασθενειών. Θεωρώ επίσης  έγκλημα όταν αυτή η συσκευή δεν υπάρχει σε υπνοδωμάτια και χώρους που διακινούνται μικρά παιδιά, εφόσον υπάρχει άμεση σύνδεση  υγρασίας,  με χρόνιες ασθένειες , αναπνευστικές παθήσεις άσθμα κλπ.

Managment Enginnering Consultants
Για διάθεση προϊόντων και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο
+357 22491701