Η δημιουργική ομάδα της ιστοσελίδας μας, αποτελούμενη από Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Επιμετρητές, Διακοσμητές, Νομικούς και Δημοσιογράφους, έχει θέσει ως στόχο, την αντικειμενική ενημέρωση του ευρύτερου κοινού καθώς και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τις κατασκευές στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Μέσα από τα άρθρα και την πληθώρα πληροφοριών που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, και στα ενημερωτικά μας δελτία, θα διαπιστώσετε από μόνοι σας, ότι η αντικειμενικότητα στη ενημέρωση, και η ποιότητα πληροφόρησης αποτελούν ένα ξεχωριστό χώρο αναφοράς. Ο χώρος αυτός παρέχει χρήσιμες συμβουλές για το ευρύ αναγνωστικό κοινό και στους Επαγγελματίες του τομέα των κατασκευών.

Το Sell & Build το Ιούνιο του 2008, κυκλοφόρησε ως το πρώτο επιστημονικό έντυπο μηνιαίο περιοδικό, από μέχρι τον Μάιο του 2012 η κυκλοφορία του έφτασε τις 30,000 τεύχη μηνιαίως, γεγονός που θεωρείται επίτευγμα για το μέγεθος της Κύπρου.
Από την 1/1/2013 το Sell & Build κυκλοφορεί στην ηλεκτρονική του έκδοση υπό την μορφή, news letter και ιστοσελίδας.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση τόσο εμάς τους δημιουργούς, όσο και εσάς τους επαγγελματίες, να προωθήσουμε και να διαφημίσουμε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα στον τομέα των κατασκευών και επιτέλους να επιτευχθεί ο διαχωρισμός των επαγγελματιών από τους επιτηδείους.
Με την συμπαράσταση σας, μπορούμε να βελτιώσουμε Νομοθεσίες και να αλλάξουμε εσφαλμένες νοοτροπίες και διαδικασίες, προς το καλύτερο για την Οικοδομική Βιομηχανία.

Θα μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα η εγγραφή σας προσωπικά ή της επιχείρηση σας, ως συνδρομητής στα ενημερωτικά μας δελτία. Τα ωφελήματα είναι πολλά και κοινά. Επιπλέον θα μας τιμούσε ιδιαιτέρα να συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, είτε ως Mέλος, είτε ως Συνεργάτης της ομάδας Επιστημόνων και αρθογράφων του Sell & Build .

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, προσωπικά, για να σας παρέχουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις. ( τηλ. 00 357 22 319971 )