Κάθε φορά που πλησιάζουν οι γιορτές όλοι έχουμε την ανάγκη για λίγη ξεκούραση. Αφού καταφέρετε να πάρετε την απαιτούμενη άδεια από τη δουλειά εμείς σας προτείνουμε  μια ξεχωριστή απόδραση στην πρωτεύουσα. Αν και για μερικούς ακούγεται αδιανόητη η ξεκούραση στο κέντρο εμείς σας παρουσιάζουμε το καινούργιο «καταφύγιο»  που θα εντυπωσιάσει πολλούς. Γιατί άλλωστε να τρέχετε μακριά; 

Το Royiatiko Hotel είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο στην καρδιά της πρωτεύουσας που στηρίζει την ύπαρξη του στο τρίπτυχο: ποιότητα, λογικές τιμές και βυζαντινές προδιαγραφές.

Απολαμβάνει μία αξιοζήλευτη κεντρική τοποθεσία, αφού τα εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα βρίσκονται  κυριολεκτικά στο κατώφλι του.  

Επιπλέον το πολιτιστικό κέντρο της πόλης, πολλά μουσεία, αρχαίοι ναοί, μεσαιωνικά κτίρια και γκαλερί τέχνης είναι σε πολύ κοντινή απόσταση.

Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα διαμονής, εμπειρία φιλική και άψογη εξυπηρέτηση  σε ένα χαλαρωτικό και πολυτελές περιβάλλον. Διαθέτει 32 πολυτελή δωμάτια, 3 δωμάτια σχεδιασμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες, χώρο συναντήσεων, γυμναστήριο, θερμαινόμενη πισίνα, και άλλες ανέσεις που προσφέρονται για διάφορα γούστα. Αποτελώντας έτσι την απόλυτη έκφραση της σύγχρονης πολυτέλειας  και μπορεί να υπερηφανεύεται για το πρωτοποριακό σχέδιο, τις αποκλειστικές ανέσεις, το βυζαντινό στυλ και τη ζωντανή κοινωνική ατμόσφαιρα.   

Είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψετε σε βασιλικές εποχές, αφού το ξενοδοχείο είναι κτισμένο με πουρόπετρα όπως άλλωστε είναι κτισμένα τα σπίτια της συγκεκριμένης περιοχής . Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι το περιβάλλον που αν και βρίσκεσαι στο κέντρο έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι χιλιόμετρα μακριά. Το νεόκτιστο αυτό ξενοδοχείο ανακαλεί βασιλικές μνήμες του παρελθόντος και τους δίνει υπόσταση στην καρδιά της πιο περιζήτητης αλλά και της πιο φημιζόμενης γειτονιάς της πόλης.

 Ιστορικοί παράγοντες:

  • «Ρογιάτικο» σημαίνει Βασιλική Ενορία και προέρχεται από το παλάτι των Φράγκων βασιλέων που υπήρχε στην περιοχή και κατεδάφισαν οι Ενετοί.
  • Μια περιοχή της Λευκωσίας, που ορίζεται από την Πύλη Πάφου, την Πλατεία Ελευθερίας και τα ενδότερα, η αριστοκρατική περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, είναι γνωστή μέχρι σήμερα με το λαϊκό όνομα «Ρογιάτικο», το οποίο δεν είναι καταγραμμένο επισήμως στα κτηματολογικά σχέδια.
  • Το λογότυπο του ξενοδοχείου είναι ένα μεσαιωνικό Κυπριακό νόμισμα που κόπηκε από τον Φράγκο βασιλιά Γουΐδο Λουζινιανό και το νόμισμα απεικονίζει τον πύργο που έκτισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;