Το λευκό είθισται να είναι το παραδοσιακό χρώμα των ειδών υγιεινής, και γι’ αυτό πολλοί το προτιμούν για το μπάνιο τους. Αν εσείς, όμως, δεν ανήκετε στην κατηγορία των πολλών, και έχετε το θράσος να είστε διαφορετικός, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ό,τι έχει να σας προτείνει, ο ιταλικός οίκος Gruppo Treesse, ανάμεσα στις δημιουργίες του οποίου, μπορείτε να βρείτε περίτεχνα σχέδια για μπανιέρες, σε μαύρο χρώμα, διακοσμημένα με χρυσό, ασήμι, ακόμη και κρύσταλλα Swarovski!

Οι σχεδιαστές του οίκου έχουν καταφέρει να προσφέρουν σε ένα απαιτητικό αγοραστικό κοινό, μοναδικά κομμάτια, χωρίς ωστόσο να σταματούν ποτέ, την αναζήτηση νέων υλικών, εφαρμογών, αλλά και τεχνολογιών. Μια ματιά στα πιο γνωστά μοντέλα του Gruppo Treesse κάνουν εμφανή την αγάπη των σχεδιαστών του, στο ξύλο, το γυαλί, το πλαστικό και το δέρμα.

Οι μπανιέρες Gruppo Treesse που μπορούν να τοποθετηθούν, τόσο στη μέση ενός χώρου, όσο και κοντά σε τοίχο, μπορούν άνετα να αποτελέσουν την πιο εκλεπτυσμένη και ελκυστική γωνιά, του πιο προσωπικού σας χώρου, και να αποδειχθεί περίτρανα πως η αριστοτεχνία φαίνεται παντού … ακόμη και σε μία μπανιέρα!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Calypso

Σε σχέδιο του Lenarda, αυτή η ξύλινη μπανιέρα με μεταξένια υφή, δεν αποπνέει τίποτε άλλο, παρά μόνο κομψότητα. Η minimal γραμμή της συνδυάζει τις αντιθέσεις απλότητας και πληθωρικότητας, με έναν μοναδικό τρόπο. Βγαίνει σε cherry και wenge.

Nina

Οι απαλές γραμμές της Nina θυμίζουν κάτι από θάλασσα.

Η σχεδιάστριά της Anika Elisabetta Luceri έχει δώσει το άρωμα των κυμάτων μέσα από την έμπνευσή της για τη συγκεκριμένη φόρμα στις γενναιόδωρες διαστάσεις 170×80×73/65 cm.

Moulin Rouge

 

Η συγκεκριμένη μπανιέρα φέρνει λίγη από τη λάμψη του διάσημου ομώνυμου καμπαρέ στο σπίτι σας. Κι αν ανησυχείτε εξαιτίας του περιορισμένου χώρου που διαθέτετε, τότε η Moulin Rouge είναι ιδανική για σας, αφού το μήκος της την εντάσσει στις μικρές μπανιέρες.

Skirted

 

Η Skirted μπορεί να είναι εκθαμβωτική τόσο σε έναν παραδοσιακό χώρο, όσο και σε έναν μοντέρνο, αφού η μετάβαση σε πιο folklore  γραμμές είναι απόλυτα ομαλή.

Inside

Ο Fabrizio Batoni σχεδίασε αυτή την μεγάλη μπανιέρα στην οποία είναι ενσωματωμένο και MP3 player. Ταυτόχρονα υπάρχει σε υπερυψωμένο σημείο, ένας κρυμμένος κρουνός, ο οποίος δίνει την αίσθηση σε οποίον την απολαμβάνει, ενός καταρράκτη. Στα δύο της άκρα έχουν τοποθετηθεί μαξιλάρια για να σας εξασφαλίσουν την απόλυτη άνεση.

Milo

 Φουτουριστική άποψη με γυαλί και δέρμα… από τον Alessandro Lenarda ο οποίος σχεδίασε την ιδιαίτερή της φόρμα.

Epoca

 

Εμπνευσμένος από την μπανιέρα Egg, ο σχεδιαστής Jad δημιούργησε αυτό το έργο τέχνης, με μοναδικά του χαρακτηριστικά… την άνεση και την κομψότητα.

Egg line

 

Υπέροχη γραμμή, που θυμίζει κάτι από την Epoca, ωστόσο εδώ έχουν προτιμηθεί πιο διογκωμένες καμπύλες, οι οποίες παραπέμπουν τον τελικό σχεδιασμό σε αυγό, εξ ου και το όνομα.

Vision

 Λεία και μοντέρνα, η Vision spa, σχέδιο της Paola Parea, βγαίνει σε λευκό και μαύρο, απελευθερώνοντας φουτουριστικό άρωμα σε εργονομικό σχεδιασμό. Στα πλευρά της έχει τοποθετηθεί γυαλί, επιτρέποντας σας να βλέπετε τη στάθμη του νερού απ’ έξω, ενώ ένα τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα SPA που επιθυμείτε.

Alba

 

Απλά ξαπλώστε και απολαύστε την τεχνολογία του υδρομασάζ μέσα σε μία λιτή, κλασική και απέριττη μπανιέρα.

New Classic Young

Η New Classic Young καταφέρνει με την ιδιαιτερότητα της σχεδιαστικής της γραμμής και την μοναδικότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένη, να σας κάνει να ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στο μπάνιο. Η τεχνολογία του υδρομασάζ, το εσωτερικό κάθισμα, και τα φαρδιά άκρα της, σας εγγυώνται την απόλαυση ενός χαλαρωτικού αφρόλουτρου. Η συγκεκριμένη μπανιέρα μπορεί να έρθει κοντά σας εξοπλισμένη, και με σύστημα χρωματοθεραπείας.

Bali

 

Περισσότερο θυμίζει πισίνα μικρών διαστάσεων παρά μπανιέρα! Υπέροχο κάδρο στολίζει τις προκλητικές γραμμές της, ενώ καθίσματα που παίρνουν το σχήμα του σώματος, σας επιτρέπουν να αλλάζετε θέση κατά τη διάρκεια ενός ονειρεμένου Shiatsu ή Swedish υδρομασάζ. Εξάλλου, τα εργονομικά της μαξιλάρια και η υποδοχή αιθέριων ελαίων, εξασφαλίζουν την τόνωση κάθε σας σπιθαμής.

Spider

Η μπανιέρα Spider με κοφτές γραμμές και ελκυστικές γωνίες εκπλήττει με τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού της, την αντίθεση που δημιουργεί το μαύρο μαξιλάρι για το κεφάλι, τα ανυψωμένα χερούλια και τον πάτο της που θυμίζει ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου!

Playa

Η Playa αντιπροσωπεύει μία πιο παραδοσιακή φόρμα, όμως οι κρυμμένοι άσσοι στο μανίκι της, όπως είναι τα συστήματα υδρομασάζ, χρωματοθεραπείας, CD και MP3, επιβεβαιώνουν το πόσο πολύ απέχει από όλες τις άλλες συμβατικές προτάσεις της αγοράς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;