Η εταιρεία «Αφρικάνος & Υιοί» μπήκε στο χώρο της αγοράς τη δεκαετία του 1960 από τον Αλέξανδρο Αφρικάνο, πρωτοπορώντας στον τομέα των οικοδομικών υλικών.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η εταιρεία κάνει στροφή στα είδη υγιεινής. Από τότε, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της δεν έχει πάψει να εργάζεται, με σκοπό την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, ενώ παράλληλα δεν παραλείπει να ενημερώνεται, τόσο για τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, όσο και για τις καινοτομίες στο σχεδιασμό του χώρου.

Ως αντιπρόσωπος Κύπρου, η «Αφρικάνος & Υιοί» φέρνει κοντά σας τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης, τα προϊόντα των οποίων έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στους εκθεσιακούς χώρους της εταιρείας σε όλη την Κύπρο.

Η «Αφρικάνος & Υιοί» έχει καταφέρει επάξια να βρίσκεται  στον κατάλογο των μεγαλύτερων εταιρειών στον τομέα των ειδών υγιεινής, κάνοντας ταυτόχρονα το όνομά της συνώνυμο της απαράμιλλης ποιότητας, και της υψηλής αισθητικής.

Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σε συνδυασμό και με  τις πολύ καλές τιμές, προδιαγράφουν σίγουρη επιτυχία στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, ζεστό και λειτουργικό χώρο.

Στόχος της «Αφρικάνος & Υιοί», που δεν σταματά να αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς και να ανανεώνεται,  είναι πάντα η ικανοποίηση των πελατών της, μη παραλείποντας βέβαια, να κρατά το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και ποιότητας.

Από την άλλη, οι πελάτες της εταιρείας έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την εξυπηρέτηση και τη σωστή ενημέρωση που απλόχερα τους παρέχει το προσοντούχο και εξειδικευμένο προσωπικό της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;