Δεν θα ήταν είδηση, εάν επρόκειτο για ακόμη ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, ανάμεσα στα πολλά που υπάρχουν ανά την υφήλιο. Ωστόσο αποτελεί είδηση, αφού το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ταξιδεύει στους αιθέρες…

Κι όμως δεν σας γελούν, τα μάτια σας, καλά διαβάσατε, το Hotelicopter, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα τεράστιο σοβιετικό ελικόπτερο Mil V-12 που έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο… και μάλιστα πέντε αστέρων!

Το πρωτότυπο αυτό κατασκεύασμα διαθέτει 18 δωμάτια, γι’ αυτούς που αναζητούν μία πραγματικά αξέχαστη και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, και αρέσκονται σε τολμηρές και ριψοκίνδυνες περιπέτειες, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Διαθέτει ειδική ηχομόνωση, ενώ στα δωμάτιά του προσφέρει όλων των ειδών τις ανέσεις, όπως Wireless Internet, τηλεοράσεις LCD, παιχνίδια arcade και mini-bar.

Ταξιδεύοντας κανείς με το Hotelicopter μπορεί να απολαύσει μεταξύ άλλων, θεραπείες spa, Jacuzzi και μαθήματα γιόγκα, ενώ υπάρχουν εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα άτομα για την επιτήρηση βρεφών και παιδιών, στα οποία προσφέρονται ποικίλες δραστηριότητες, όπως πινγκ-πονγκ, παιδική χαρά κ.α.

Το πλήρωμα του ιπτάμενου ξενοδοχείου δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών, την πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών και την απαραίτητη συντήρηση που απαιτείται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των CFR (Code of Federal Regulations) για τα ελικοφόρα.

Με μήκος 135 μέτρα και ύψος 45, με την ικανότητα να μεταφέρει ένα μέγιστο φορτίο 105,000 κιλών και να πιάνει μέγιστη ταχύτητα τα 255 χιλιόμετρα την ώρα, το Hotelicopter έβαλε στόχο να κερδίσει μια θέση στα βραβεία παγκόσμιας πρωτοτυπίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;