Μία πρωτοποριακή εφαρμογή προσφέρει η “Megasoft” για τη διαχείριση των καταστημάτων οικοδομικών υλικών και των χρωματοπωλείων, ενσωματώνοντας την πολύχρονη εμπειρία της στην παραγωγή εξειδικευμένων εφαρμογών, διαθέτοντας παράλληλα, όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των εφαρμογών «PRISMA Win®

Ευελιξία, ευχρηστία και εργονομία κάτω από ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής «PRISMA Win® Εμπορική», η οποία καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των καταστημάτων: χρωμάτων, εργαλείων, σιδηρικών και δομικών υλικών, εξασφαλίζοντας τους ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.

Παρέχει την οργάνωση που χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της. Προσφέρει την πληροφορία σωστά και άμεσα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε υπάλληλο.

      Ποια η καθαρή θέση της εταιρείας σας; Τι χρωστάτε; Τι σας χρωστάνε, ποιοι και από πότε;

       Πόσοι είναι οι ενεργοί πελάτες της επιχείρησης; Έρχονται σε σταθερή βάση ή όχι;

       Ποια η πρώτη και ποιά η τελευταία επίσκεψη ενός πελάτη στο κατάστημα;

       Ποιος πελάτης  δεν  έχει εμφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή έχει επιλέξει άλλα καταστήματα;

       Ποια έργα είναι σε εκκρεμότητα και ποια είναι τα υπόλοιπα των Πελατών Χονδρικής (Εργολάβων, Κατασκευαστών κ.α.);

       Ποιες είναι οι διευθύνσεις του πελατολογίου, για να αποσταλεί διαφημιστικό υλικό, προσφορές, πιθανό περιοδικό του καταστήματος;

       Ποια η συνολική απόδοση της επιχείρησης  σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές;

       Ποια η απόδοση των πωλητών σε μηνιαία και ετήσια βάση;

       Ποια είδη κινούνται περισσότερο και ποιανού προμηθευτή;

       Ποια η συχνότητα των παραγγελιών προς τους προμηθευτές και ποια τα κριτήρια;

Το «PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση» δίνει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα και αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της επιχείρησης !

Αναλυτικότερα, οι επιχειρηματίες μπορούν να υιοθετήσουν πλήρως τις διαδικασίες που προσφέρει το «PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση» όπως:

Διαχείριση Αποθήκης με δυνατότητα διατήρησης απεριόριστων αποθηκευτικών χώρων και πολλαπλούς κωδικούς ανά είδος με οριζόμενα κριτήρια ανεύρεσης:

  • Παρακολούθηση  Ειδών Αποθήκης   (π.χ. χρώματα) προς πώληση ή ιδιοκατανάλωση για χρήση σε συστήματα χρωματισμού.
  • Πολλαπλές Μονάδες μέτρησης.
  • Ορισμό πολλαπλών τιμοκαταλόγων ανά είδος.
  • Παρακολούθηση των ειδών με ορισμό ορίων ασφαλείας, με προειδοποιητικά ή απαγορευτικά μηνύματα προς αποφυγή έλλειψης αποθεμάτων.
  • Διαχείριση Σετ Ειδών.
  • Δυνατότητα δημιουργίας παραμετρικού αρχείου χαρακτηριστικών ειδών (π.χ. συσκευή με χαρακτηριστικά: βάρος, διάσταση, χρώμα κ.τ.λ.) με σκοπό τη χρησιμοποίησή τους σε ανάλογα είδη αποθήκης.

Πωλήσεις-Αγορές :

  • Παρακολούθηση έργων. Τριγωνική τιμολόγηση για αυτόματη παρακολούθηση, εκτός από τον Πελάτη και του έργου.
  • Έλεγχος για χαμηλό απόθεμα του είδους, με δυνατότητα ταυτόχρονης παραγγελίας σε προμηθευτή

Πλήρης διαχείριση πελατών/προμηθευτών με:

       Παρακολούθηση Λογαριασμών Πελατών Χονδρικής (Εργολάβων, Κατασκευαστών κ.α.)

       Διαχείριση τιμοκαταλόγου πελάτη ανά είδος

Το κύκλωμα των παραγγελιών συνδέεται αρμονικά με την τιμολόγηση, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα ημερομηνιακής παρακολούθησης για την εκτέλεση των παραγγελιών:

       Δέσμευση ποσότητας με δυνατότητα αυτόματης ή μη αποδέσμευσης

       Δέσμευση ποσότητας με δυνατότητα επιλογής αποδέσμευσης, μετά το πέρας ορισμένης ημερομηνίας ή με την ακύρωση της παραγγελίας

       Δυνατότητα μερικής ή ολικής εκτέλεσης της παραγγελίας («Back order»)

       Πρόβλεψη επάρκειας αποθήκης για τα είδη, με σκοπό την παραγγελία της αντίστοιχης ποσότητας στους προμηθευτές, η οποία προσφέρεται με επεξεργασία οριζόμενης χρονικής περιόδου για την ποσότητα των προηγούμενων πωλήσεων, της ήδη παραγγελθείσας ποσότητας προς προμηθευτές, των εκκρεμών παραγγελιών πελατών και του υπάρχοντος υπολοίπου της αποθήκης

       Δυνατότητα ομαδικής εκτέλεσης παραγγελιών, για την περίοδο που επιλέγει ο χειριστής, σε ένα παραστατικό

Διαχείριση Γραφείου: 

Πρόγραμμα διαχείρισης γραφείου με δυνατότητα υπενθύμισης στον χειριστή ή ομάδα χειριστών, υποχρεώσεων όπως: κλείσιμο εκκρεμών παραστατικών, εκτέλεση παραγγελιών, ραντεβού και μηνύματα ημερολογίου. Ακόμα, δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων για εσωτερική επικοινωνία χειριστών δικτύου, υπολογιστής δανείου, αριθμομηχανή, καθώς και δυνατότητα εξαγωγής σε αρχείο «.xls», «.txt», «.xml» ή σε εκτύπωση. Η διαχείριση γραφείου προσφέρει επιπλέον τη σημαντική δυνατότητα της Αυτόματης Διαχείρισης και Διευθέτησης Απαιτήσεων Πελατών με πλεονεκτήματα όπως: εσωτερική οργάνωση, τήρηση ιστορικού για κάθε πελάτη, διαχείριση εισερχόμενων κλήσεων κ.ά.

Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η «Megasoft» στη δημιουργία, τη διαχείριση και την υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού που απευθύνονται στον εμπορικό και λογιστικό χώρο, της δίνουν τη δυνατότητα μιας πιο ολοκληρωμένης λύσης στον χώρο των χρωματοπωλείων και των επιχειρήσεων οικοδομικών υλικών και σιδηρικών, έτσι ώστε οι πελάτες της να λαμβάνουν έγκαιρα και έγκυρα γενικής φύσεως πληροφορίες για την επιχείρησή τους, αυξάνοντας την υπεραξία της υπηρεσίας που προσφέρουν.

Ταυτοχρόνως, μπορούν να διαμορφώσουν κατά τέτοιο τρόπο την εμπορική στρατηγική τους, ώστε με τη χρήση της εφαρμογής, να μπορούν να δουν τις κινήσεις που κάνουν οι πελάτες τους, το ύψος του κύκλου εργασιών τους, τη συχνότητα επαφής, αλλά και να καταλάβουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στους ίδιους τομείς.

Το δίκτυο της «Megasoft» απαρτίζεται από έναν μεγάλο αριθμό συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που διαθέτει τις εφαρμογές PRISMA Win® και είναι άψογα καταρτισμένο για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές για απόσυρση άλλων εφαρμογών (Megasoft – Τηλ. Κέντρο:+30210 3416900).

Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος στη Λευκωσία – CL Dataflow – τηλ. Κέντρο: 22456630).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;