Μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας “EUROBLINDS”, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας επισκέφθηκαν το ίδρυμα “Θεοτόκος” και προσέφεραν δώρα στα παιδιά του ιδρύματος. 

Οι δάσκαλοι και οι φροντιστές των παιδιών, το όμορφο περιβάλλον, βοήθησαν στο να δημιουργηθεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων ήταν το αποτέλεσμα της εσωτερικής ηθικής ικανοποίησης στα μάτια όλων των παρευρισκομένων. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους και να ξεφύγουν έστω για λίγο από την καθημερινότητά τους, νιώθοντας κοντά τους κάποιους ανθρώπους, που με περισσή αγάπη είχαν ενδιαφερθεί για αυτά. Τέτοιου είδους κινήσεις ευελπιστούμε να γίνονται συχνά από όλους μας, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο.

H εκτίμηση και η ανταπόδοση της αγάπης, που απλόχερα εισπράττει κανείς από το συνάνθρωπο του σε τέτοιες περιπτώσεις, ήταν το επιστέγασμα της ωραίας αυτής προσπάθειας και φυσικά, η κινητήρια δύναμη για επανάληψη άλλων ανάλογων προσπαθειών. 

Ας μη λησμονούμε ότι η μάχη ύλης και πνεύματος είναι αιώνια. Γιατί στο τέλος η νίκη γέρνει προς το πνεύμα, μέσα όμως από αγώνες, θυσίες και προσφορά στους συνανθρώπους μας, που όλα αυτά μας οδηγούν στην ανέλιξη της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;