Το καλοκαίρι έφτασε και η επιθυμία για μία απόδραση στη φύση είναι φυσικό επακόλουθο, κυρίως μετά από κάθε δύσκολη μέρα που έχουμε στη δουλεία. Έτσι, όλοι τρέχουμε ν’ απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης, και για κάποιους που είναι τυχεροί και την έχουν δίπλα τους… ακόμη καλύτερα!

Όμως, ο κήπος του σπιτιού μας είναι πράγματι τόσο περιποιημένος και όμορφος, όσο θα θέλαμε; Μήπως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ο ελάχιστος χρόνος που έχουμε για ξεκούραση και οικογενειακές στιγμές, δεν μας επιτρέπουν την ενασχόλησή μας μαζί του;

Έτσι, λοιπόν και εμείς με τη σειρά μας, για να σας διευκολύνουμε αλλά και να σας φέρουμε πιο κοντά στη φύση, βρήκαμε έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για έναν περιποιημένο και ευφάνταστο κήπο!

Power Plant Growing Machine

Το εργατικό Power Plant Growing Machine, αναλαμβάνει όλη τη δύσκολη δουλειά της κηπουρικής για λογαριασμό σας!

Πώς, όμως, λειτουργεί το σύστημα του Power Plant Growing Machine; Αρχικά, σκεφτείτε και αποφασίστε τι θα θέλατε να φυτέψετε… λουλούδια, λαχανικά, βότανα, μπαχαρικά – οι επιλογές είναι άπειρες!

Στη συνέχεια παίρνετε τους σπόρους του φυτού που διαλέξατε, τους βάζετε στο ειδικό σφουγγάρι που περιέχεται μέσα στο επαναστατικό μηχάνημα, το οποίο δεν χρειάζεται καν χώμα, προσθέτετε λίγο νερό και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, κλείνετε το ειδικό καπάκι, και ξενοιάζετε!

Το Power Plant Growing Machine, μέσω του ενσωματωμένου του microjet που διαθέτει άφθονο  οξυγονωμένο νερό και θρεπτικά συστατικά, θα βοηθήσουν τους σπόρους σας να μεταμορφωθούν πολύ σύντομα σε φυτά! Μετά από δύο μέρες, θυμηθείτε μόνο ν’ αντικαταστήσετε το καπάκι με τα μικρά, πλαστικά καπάκια που σας παρέχονται.

Στο εξής, όλη η δουλειά ανήκει στο Power Plant Growing Machine, ενώ εσείς μπορείτε να πάτε να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε! 

Φωτιστικά κήπου ηλιακής ενέργειας

Τα ηλιακά φωτιστικά κήπου είναι μία πρωτότυπη, σύγχρονη και οικονομική επιλογή. Το συγκεκριμένο φωτιστικό που διαθέτει εναλλασσόμενο φως, μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Δεν χρειάζεται μπαταρίες καθώς λειτουργεί με εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που φορτίζει από την ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, δεν χρειάζεται καμία απολύτως καλωδίωση και είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία του.

Έχει τη δυνατότητα ν’ ανιχνεύει την παρουσία του φωτός, ώστε να κρατάει το φωτιστικό απενεργοποιημένο, μέχρι να δύσει ο ήλιος. Τότε το LED ενεργοποιείται αυτόματα και λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί απενεργοποιείται και πάλι, ώστε να επαναφορτιστεί. 

Εσείς απλώς συναρμολογήστε την μεταλλική βέργα, τοποθετήστε την στο έδαφος, και ανοίξτε το διακόπτη θέτοντάς το σε λειτουργία! 

Simple Garden Starter Kit

Μήπως εδώ και καιρό έχετε βάλει στο… μάτι τις φρέσκιες ντομάτες του φίλου σας; Εμείς σας βρήκαμε τη λύση!

Λέγεται Simple Garden Starter Kit και βοηθά ακόμη και τους πιο άπειρους, να μυηθούν στα μυστικά της κηπουρικής τέχνης.

Η όλη ιδέα στηρίζεται σε δύο sticks, το water stick και το light stick. Το πρώτο με ένα πολύχρωμο led, ανιχνεύει την υγρασία στο έδαφος ώστε να ξέρεις αν έχει έρθει η ώρα να ποτίσεις το χώμα, ενώ το δεύτερο χρησιμοποιώντας τεχνολογία led, ενισχύει το φυσικό φως!

Φωτισμός Πισίνας

Πρόκειται για ένα φωτορυθμικό όστρακο που υπόσχεται να χαρίσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο χώρο της πισίνας σας και να εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους.

Είτε το αφήσετε να επιπλέει στην επιφάνεια, είτε τοποθετώντας το βαρίδιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, το οδηγήσετε στον πυθμένα της πισίνας,  το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου μοναδικό.

Διαθέτει συνολικά πέντε προγράμματα εναλλαγής φωτισμού. Για παράδειγμα χρησιμοποιώντας αργή εναλλαγή, θα δημιουργήσετε περιβάλλον για ήσυχες, ρομαντικές βραδιές, ενώ χρησιμοποιώντας γρήγορη εναλλαγή με τυχαία σειρά, θα δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα για κεφάτα πάρτι. 

Μετρητής PH και Χλωρίου

Ο δείκτης PH, καθώς και το επίπεδο χλωρίου του νερού της πισίνας, είναι στοιχεία που πρέπει να βρίσκονται στα σωστά επίπεδα, ώστε να έχετε ένα απολύτως υγιεινό νερό, κατάλληλο για κολύμβηση.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς την τιμή του pH και το επίπεδο του χλωρίου μόνο κοιτάζοντας το χρώμα του χαρτιού – τεστ, αφού αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα από την ανθρώπινη όραση. Γι’ αυτό προτείνουμε την πρωτοποριακή αυτή συσκευή, έτσι ώστε να μπορείτε να τεστάρετε την περιεκτικότητα του pH του νερού και του χλωρίου πανεύκολα.

Το έξυπνο αυτό gadget διαθέτει μεγάλη οθόνη, η οποία σάς δείχνει τα αποτελέσματα των δοκιμών σε επίπεδο PH και χλωρίου, άμεσα και με ακρίβεια. Έχει μικρό βάρος και είναι εύκολο στη μεταφορά, όπως εύκολη είναι και η συντήρησή του. Εσείς απλά να έχετε κατά νου ότι τα επίπεδα ασφάλειας για το χλώριο είναι 1,2 με 1,7 και το επίπεδο ασφάλειας για το δείκτη του pH είναι 7,2 με 7,8.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;