Έξυπνα gadgets… και στο μπάνιο!

Αναρωτηθήκατε με ποιο τρόπο θα μπορούσατε να κάνετε το χώρο του μπάνιου σας, πιο ευχάριστο, με εργονομική διακόσμηση και πρακτικότητα;

Ε, λοιπόν εμείς το ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο έξυπνα και χαριτωμένα gadgets για το μπάνιο και την ψυχαγωγία σας, εν όσο βρίσκεστε μέσα σ’ αυτό…

Τηλέφωνο Μπάνιου LED

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα την ώρα που απολαμβάνετε το ντους σας. Το κύριο μέλημά του είναι να σας προειδοποιήσει για τη θερμοκρασία του νερού. Έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα να τσουρουφλιστείτε ή να κρυοπαγήσετε. Ένα πρωτότυπο τηλέφωνο μπάνιου που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού!

Πρόκειται για ένα φωτιστικό LED ενσωματωμένο στο «τηλέφωνο» της ντουζιέρας σας, το οποίο είναι διακοσμητικό, ενώ παράλληλα μπορεί να αλλάζει χρώματα, να ομορφαίνει το μπάνιο σας και να σας χαλαρώνει τη διάθεση.

Για παράδειγμα, όταν το νερό είναι κρύο, δηλαδή <32°C, τότε το LED είναι μπλε, ενώ όταν η θερμοκρασία του ξεπερνά τους 32°C γίνεται κόκκινο. Εάν πάλι η θερμοκρασία του νερού ξεπεράσει τους 46°C, το LED θα πάρει κόκκινο χρώμα και θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να σας προειδοποιήσει.

Είναι ιδανικό για ένα ντους στα σκοτεινά. Εγκαθίσταται εύκολα και είναι συμβατό με τους κυριότερους τύπους ντουζιέρας της αγοράς. Δεν χρειάζεται ρεύμα, ούτε μπαταρία για να δουλέψει. Η συσκευή χρησιμοποιεί την πίεση του νερού για να παράξει την ενέργεια που απαιτείται για το LED φωτάκι του.

Με αθόρυβη λειτουργία και εύκολη εγκατάσταση, ενεργοποιείται με τη ροή του νερού και ταιριάζει σε όλες τις τυποποιημένες υδραυλικές υποδοχές. Διαθέτει LED 3 χρωμάτων (πράσινο=32° C, μπλε=33-41° C, κόκκινο=42-45) και λειτουργία μνήμης. Οι διαστάσεις του είναι 223x80x50mm.

Αδιάβροχο ραδιόφωνο

Το CUPA FM07 είναι ένα μικρό αδιάβροχο ραδιόφωνο που έχει ως αποστολή να μετατρέπει το μπάνιο σας από βουβό δωμάτιο, σε κλαμπ ή ακόμη και σε αίθουσα του Μεγάρου, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Οι διαστάσεις του είναι 101x64mm.

Το CUPA είναι στεγανό στους υδρατμούς και μπορεί να γίνει μία πολύ ευχάριστη παρέα, φέρνοντας σας μελωδίες από τους αγαπημένους σας σταθμούς στις συχνότητες των FM.

Έχει υπερβολικά χαριτωμένο σχεδιασμό και στρογγυλό σχήμα, ενώ διατίθεται σε τρία χρώματα (μπλε, πορτοκαλί και γκρι) για να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε χώρο και προτίμηση.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα μαύρο κορδόνι, που συμπληρώνει το νεανικό του χαρακτήρα και επιτρέπει να το κρεμάσετε εύκολα για καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.

Τάπα – δύτης

Η πιο πρωτότυπη τάπα για το μπάνιο σας είναι πραγματικότητα!

Γεμίστε την μπανιέρα σας νερό, ρίξτε τα άλατά σας, τα αφρόλουτρά σας και απολαύστε το μπάνιο σας… Ο προσωπικός σας δύτης θα κολυμπάει τριγύρω και θα σας υπενθυμίζει τη διαδρομή προς τη τάπα!

Τάπα – ψαράς με θήκη σαπουνιού

Το ίδιο απολαυστικά μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας, παρέα με τον προσωπικό σας ψαρά, που θα επιπλέει και θα σας υπενθυμίζει τη διαδρομή προς τη τάπα, ενώ ταυτόχρονα θα κουβαλάει και το σαπούνι σας! Οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 19.5X12 εκ.

Καθρέφτης – Ντους

Ένας καθρέπτης – ντους που από το κάτω του μέρος βγάζει νερό, ώστε να μπορείτε να πλένετε το πρόσωπό σας καθώς απολαμβάνεται τον εαυτό σας από απέναντι, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική τη διαδικασία ξυρίσματος για τον αντρικό πληθυσμό.

 

Tap tap radio

Ένα ραδιόφωνο σχεδιασμένο σαν τις παραδοσιακές βρύσες, κολλάει με διπλή βεντούζα στα πλακάκια του μπάνιου σας, αδιάβροχο στις πιτσιλιές, ώστε η ηλεκτροπληξία να μην αποτελεί πια κίνδυνο! Μπορείτε να πιάσετε οποιαδήποτε συχνότητα FM μεταξύ 88-108MHz, ενώ με το ίδιο κουμπί το ανάβετε, ρυθμίζετε την ένταση και το σβήνετε.

Επίσης, για να μην παιδεύεστε ψάχνοντας σταθμούς με σαπουνάδες στα μάτια, διαθέτει κουμπί το οποίο με ένα πάτημα ανιχνεύει τον αμέσως επόμενο σταθμό και συντονίζεται εκεί.

Toothbrush holder

Το Toothbrush holder θα βάλει τάξη στο μπάνιο σας! Από τη μία οι οδοντόβουρτσές σας θα κρατηθούν σε άριστη κατάσταση, και από την άλλη θα είναι άμεσα προσβάσιμες και μακριά από ξυραφάκια, νυχοκόπτες κλπ.

Το Toothbrush holder είναι και πολύ πρακτικό, καθώς με δύο βεντούζες στο πίσω μέρος του, μπορεί να αναρτηθεί πανεύκολα, σε οποιαδήποτε επιφάνεια με πλακάκια. Αν και λιγάκι παιδιάστικα στην όψη, η μαμά και τα 4 παπάκια της κάνουν καλά τη δουλειά τους, προσφέροντας στήριξη στις οδοντόβουρτσες μιας ολόκληρης οικογένειας και ομορφαίνοντας το μπάνιο σας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;