Σε μία εποχή υλισμού και απυθμένης ματαιοδοξίας, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι πηγαίνοντας κόντρα στο ρέμα των καιρών, καταφέρνουν με την ευαισθησία και το σθένος τους να μας υπενθυμίζουν τι σημαίνει άνθρωπος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων ανθρώπων είναι και εκείνοι που συγκρότησαν την μη κερδοσκοπική οργάνωση “Life Motivated” τον Ιούνιο του 2009, με μοναδικό στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Οι συχνές επισκέψεις τους σε νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα με “όπλα” την μουσική, τις παραστάσεις παλιάτσων και την απαγγελία ιστοριών, με θετικό νόημα, πέραν από τη ψυχαγωγία, δίνουν ενθάρρυνση σε παιδιά και μεγάλους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Επίσης, μέσω του προγράμματος “Μονέ”, προτεραιότητά τους είναι να εμπνεύσουν το κουράγιο, τη δύναμη και τη θετική σκέψη, που χρειάζονται για την υπερπήδηση όλων  αυτών των εμποδίων που λίγο-πολύ, όλοι κάποια στιγμή συναντάμε στη ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα η“Life Motivated” επιθυμεί μέσα από την ανιδιοτελή της δραστηριότητα να εμφυσήσει  πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας, απαραίτητο για την εξασφάλιση της ειρηνικής και αρμονικής συμβίωσης των ευρωπαϊκών πολιτισμικών κοινοτήτων του 21ου αιώνα.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να λάβετε μέρος στις προσπάθειές τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 25584919,97625407, ή στη διεύθυνση Life Motivated, Ρεθύμνου 7Α,  Άγιος Νικόλαος, Λεμεσός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;