Μελετώντας την οικολογική τεχνολογία η οποία – ευτυχώς -αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα, ίσως και ώρα με την ώρα, αποφασίσαμε σε αυτό το τεύχος να σταθούμε στα συστήματα ηλιακών φωτοβολταϊκών εξαερισμών, τα οποία μπορούν να ελαφρύνουν, και το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας, αλλά και το περιβάλλον.

Για όσους ακούν πρώτη φορά γι’ αυτά τα συστήματα, απλά να εξηγήσουμε ότι οι  ηλιακοί φωτοβολταϊκοί εξαερισμοί  μπορούν να απάγουν  2.700 m3  αέρα την ώρα, απαλλάσσοντας από υγρασία και θερμότητα χώρους μέχρι και 213 m2 ανά μονάδα, μειώνοντας έτσι αισθητά το χρόνο λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού.

Στα συν τους, εξάλλου, είναι και το γεγονός ότι λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση ηλιακής ενέργειας, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερες κιλοβατώρες!

Κατασκευασμένοι από ειδικού τύπου μέταλλο για απόλυτη αντιδιαβρωτική προστασία, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδανικοί για μεσογειακού τύπου υγρά και υψηλής θερμοκρασίας κλίματα, όπως είναι το δικό μας.

Η τοποθέτησή  ενός ηλιακού εξαερισμού μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, είτε στο σπίτι, είτε στην επιχείρησή σας, είτε ακόμη σε αποθήκες, γκαράζ και βιομηχανίες.

Στην αγορά, τέλος, διατίθενται διάφοροι τύποι και  μοντέλα ηλιακών φωτοβολταϊκών εξαεριστήρων, όπως για παράδειγμα εκείνοι των 20 και 25watt, βιομηχανικής, αλλά και οικιακής χρήσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;

Θα πρέπει να έχετε για να καταχωρήσετε κάποιο σχόλιο