Αν αναζητάτε μοναδικές λύσεις για επενδύσεις τοίχων και πατωμάτων σε μία μεγάλη ποικιλία από πρωτοποριακά σχέδια που ζωντανεύουν τους τοίχους ή τα πατώματά σας, καθώς και ποιοτικές βαφές και υλικά για τοίχους ή πατώματα βιομηχανικής και οικοδομικής χρήσης, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι η εταιρεία Colour House – αντιπρόσωπος της Nirlat (Ισραήλ), της Weber-Maxit και Audax (Γερμανία) και αναγνωρισμένη διεθνώς για τα ποιοτικά της προϊόντα.

Η εταιρεία προσφέρει μια γκάμα προϊόντων όπως:

  • Βαφές οικοδομικής βιομηχανίας
  • Διακοσμητικά επιχρίσματα
  • Βιομηχανικά επιχρίσματα
  • Σφραγιστικά και Σιλικόνες    
  • Βιομηχανικά και Διακοσμητικά δάπεδα
  • Βαφές πυροπροστασίας

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

Τα ελκυστικά διακοσμητικά επιχρίσματα της Colour House δίνουν στους τοίχους ειδική υφή με την ευκολία και ανθεκτικότητα της βαφής. Σε μοναδική ποικιλία σχεδίων, μοτίβων και χρωμάτων, τα επιχρίσματα δίνουν ένα άγγιγμα πολυτέλειας σε κάθε τοίχο.

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Διακοσμητικά

Η πρωτοποριακή και ελκυστική συλλογή από πατώματα, εντυπωσιάζει. Σαν αντιπρόσωπος μερικών από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διακοσμητικών πατωμάτων στον κόσμο, η Colour House εγγυάται την εύκολη τοποθέτηση των δαπέδων που θα επιλέξετε, και που θα δέσουν αρμονικά με το χώρο σας και το προσωπικό σας στυλ.

Βιομηχανικά

Η ποικιλία βιομηχανικών δαπέδων εγγυάται την ανθεκτικότητα στα πατώματα βιομηχανικής, εμπορικής και οικοδομικής χρήσης. Το Colour House αντιπροσωπεύει πολύ σοβαρούς οργανισμούς παραγωγής εποξειδικών ρητινών (Epoxy Resins) και εξειδικευμένων επιστρώσεων προστασίας δαπέδου, σε έναν συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το showroom της εταιρείας στην οδό Λεοντίου 159, στη Λεμεσό, ή επικοινωνήστε στα Τηλ 70005577, 25823244 Φαξ 25823245, www.gpcolortex.com.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;