Φυσική Πέτρα από τη…  NEOLITHIC STONES

Η κυπριακή πέτρα αδιαμφισβήτητα αποτελεί το καλύτερο φυσικό μονωτικό υλικό για ένα σπίτι και γενικότερα για ένα οικοδόμημα, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση εκλεπτυσμένη καλαισθησία. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εμπνευστές και δημιουργοί της εταιρείας Neolithic Stones, η οποία από το 2005 προμηθεύει ποιοτικά προϊόντα πρώτων υλών για κτηριακές εγκαταστάσεις στην Πάφο, αλλά και τις γύρω περιοχές.

Η επαναφορά της πέτρας -η οποία ως δομικό υλικό μεταξύ άλλων προστατεύει το κτίριο από ρωγμές και υγρασία, δίνοντας στο χώρο,  δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά το χειμώνα- στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, αποτέλεσε και αποτελεί το βασικότερο στόχο της εταιρείας.

Στη Neolithic Stones μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα από κυπριακές φυσικές πέτρες, σε διάφορα πάχη και χρωματισμούς. Παράλληλα διατίθενται μικρές και μεγάλες πέτρες κατάλληλες για τη διακόσμηση του κήπου σας. Από την άλλη, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό συνεργείο της εταιρείας, είναι έτοιμο να βρίσκετε κοντά σας από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησης του υλικού, αλλά και μετέπειτα, προσφέροντάς σας υπηρεσία “after sale service”.

Εάν λοιπόν είστε constructor, developer, ή ιδιώτης και ενδιαφέρεστε να ντύσετε το οικοδόμημά σας με το καλύτερο και ομορφότερο φυσικό υλικό, μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία στη Λεωφόρο Ελευθερίας 14, Χλώρακα, Πάφος, ή να επικοινωνήσετε στα Τηλ 26270958, 99845410, Fax: 26270958, E-mail info@neolithicstones.com, URL www.neolithicstones.com.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;