Κατασκευαστικό κόστος Πισίνας

Βρισκόμενοι στα μέσα του καλοκαιριού, είπαμε να ασχοληθούμε με το κατασκευαστικό κόστος μιας δροσερής -και απολύτως απαραίτητης για το κλίμα της Κύπρου- πολυτέλειας, που ακούει στην απόλαυση «πισίνα». Ωστόσο για τη ετοιμασία αυτού του άρθρου, αλλά και των πινάκων τιμών που ακολουθούν, ζητήσαμε και πήραμε τη βοήθεια, από τον πλέον αρμόδιο του χώρου, το Γενικό Διευθυντή, της εταιρείας Relax Pools & Gardens, κ. Λεωνίδα Οδυσσέως, καθώς και  τους ΜΕC – Management Engineering Consultants (Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί και εκτιμητές κατασκευαστικού κόστους)

Γι’ αυτούς που ξέρουν, η Relax Pools & Gardens είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό, όταν ψάχνουμε εκείνη την αξιόπιστη και δυναμική εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει την πολυτέλεια και τη δροσιά στο χώρο μας, αφού η εταιρεία αυτή, έχει καταφέρει πλέον να καθιερωθεί ως ένα από το μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα της κατασκευής πισίνων, και να θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος στην κατασκευή από μπετόν, με πρότυπα και προδιαγραφές για εξασφαλισμένη στεγανότητα.

Στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο της Relax Pools & Gardens στη Λευκωσία μπορείτε να δείτε δύο διαφορετικές πισίνες σε πλήρη λειτουργία, διακοσμημένες με εκλεπτυσμένο γούστο, και έτοιμες να σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε έναν μικρό προσωπικό παράδεισο. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μπορεί κάλλιστα να επισκεφθεί το χώρο σας, να μελετήσει τα σχέδιά σας, να ακούσει τις ιδέες σας, και να σας προτείνει εκείνη την επιλογή που θα ταιριάξει απόλυτα στο γούστο και την προσωπικότητά σας.

Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Λεωνίδα Οδυσσέως, για την εσωτερική επιφάνεια της πισίνας ο πελάτης έχει τέσσερεις επιλογές: Hydrazzo, κεραμικά, ψηφίδες ή PVC Liner, ενώ για το σχήμα, το μέγεθος και τον τύπο, η επιλογή είναι δική σας.  Πάντως, είτε προτιμάτε την πολυτέλεια της Overflow, είτε την κομψότητα της Vanishing Edge, είτε την κλασσική εικόνα της Skimmer, με την Relax μπορείτε να είστε σίγουροι για μια άψογη εμφάνιση.

Στο σημαντικότατο -τέλος- θέμα της ασφάλειας, η Relax Pools & Gardens φρόντισε να ανταποκριθεί τάχιστα, φέρνοντάς σας τα καλύτερα καλύμματα ασφάλειας από την Cover Pools Inc, τα οποία εκτός του ότι προστατεύουν τη ζωή τη δική σας και των γύρω σας, κρατούν ζεστό το νερό, επεκτείνοντας έτσι την κολυμβητική περίοδο. Επίσης, με τη χρησιμοποίηση των καλυμμάτων αυτών μειώνεται τόσο το κόστος των υλικών, όσο και το κόστος των εργατικών που απαιτούνται για τον καθαρισμό της.

Ωστόσο, πέραν από τις πισίνες, στη Relax ο πελάτης μπορεί να βρει ενδιαφέρουσες ιδέες και για τον κήπο του, όπως πλακόστρωτα, SPA, σιντριβάνια, νερο-κουρτίνες, τσουλήθρες, παιγνίδια κα.

Διευκρινίζουμε ότι, οι τιμές που αναφέρονται πιο κάτω δεν αντιπροσωπεύουν τις ακριβείς τιμές πώλησης της εταιρείας, λόγω της ιδιομορφίας των συγκεκριμένων υλικών και των πολλών παραγόντων που επηρεάζουν την τιμή τους. Οι τιμές πιθανόν ν’ αυξηθούν αναλόγως, από 5% μέχρι 15%. Η εξειδικευμένη ομάδα του Sell & Build σε συνεργασία με τους ΜΕC Management Engineering Consultants αφού μελέτησε τις τρέχουσες τιμές αγοράς κατέληξε στις ενδεικτικές τιμές  κατασκευαστικού κόστους που αναφέρονται στους πίνακες που ακολουθούν.

To Sell & Build ευχαριστεί θερμά την Relax Pools & Gardens,  και ιδιαίτερα το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Λεωνίδα Οδυσσέως, καθώς και τους ΜΕC Management Engineering Consultants για τη βοήθεια και καθοδήγηση που μας παρείχαν στην ετοιμασία αυτού του χρήσιμου για τους αναγνώστες μας, ενημερωτικού υλικού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;