Οι νέοι άνθρωποι νιώθουν όλο και περισσότερο υπεύθυνοι για τη δική τους υγεία. Από την άλλη οι ηλικιωμένοι θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή όσο γίνεται πιο υγιείς. Και μέσα σ’ όλα αυτά, η υγιεινή διατροφή και η άθληση γίνονται πλέον κεντρικά σημεία της ζωής μας.

Αυτές οι νέες προτεραιότητες του ανθρώπου γενούν και την επιθυμία για νέα και πρωτοποριακά προϊόντα.

Γι’ αυτές τις ανάγκες υπάρχει μια εταιρεία η οποία προσφέρει μία πλούσια σειρά καινοτόμων προϊόντων για την απαραίτητη σε όλους μας φροντίδα της υγείας στο σπίτι.

Η εταιρεία MEDISANA εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες αποτελεί εγγύηση στους όρους υγεία και ευεξία. Κι αυτό γιατί, ως ειδικός στα προϊόντα ποιότητας του τομέα της φροντίδας της υγείας στο σπίτι, προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να καλύψει τις ανάγκες του

MEDIBREEZE PLUS

Αρωματοθεραπεία και υγραντήρας χώρου ξεχωριστά ή σε συνδυασμό για ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον. Τα αιθέρια έλαια (αρωματοθεραπεία), ανανεώνουν την ατμόσφαιρα στο χώρο, αλλά και τη διάθεση μας. Απομακρύνουν την ένταση και την πνευματική κούραση, χαρίζουν ηρεμία και ευφορία. Ενυδατώνει το δέρμα, ανακουφίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και βοηθά στα κρυολογήματα. Παρέχει την απαραίτητη υγρασία, ιδιαίτερα σε χώρους καπνιστών. Δύο επίπεδα νεφελοποίησης με τεχνολογία υπερήχων. Με προθέρμανση για αποστείρωση από βακτήρια και μικρόβια. Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη ώρας και λειτουργία ξυπνητηριού – χρονοδιακόπτη για ρύθμιση διάρκειας νεφελοποίησης. Ενσωματωμένος φωτισμός με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Εντελώς αθόρυβο και ιδανικό για όλους τους χώρους.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ MTC

Μετρήστε την πίεσή σας, σαν τον γιατρό σας. Ακριβής μέτρηση της πίεσης με διαγνωστική λειτουργία. Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων βάσει του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με φωτεινή (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο) και ηχητική ενημέρωση. Μεγάλη ψηφιακή οθόνη με ενδείξεις για συστολική, διαστολική και σφυγμούς, ημερομηνία και ώρα. 60 θέσεις αποθήκευσης (μνήμες).
BLOOD PRESSURE MTC (ψηφιακό πιεσόμετρο μπράτσου με ηχητική διάγνωση). Φωνητική ενημέρωση με δυνατότητα επιλογής γλώσσας : Γερμανικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ελληνικά. Δυνατότητα ρύθμισης της έντασης ήχου. Λειτουργεί με 4 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ 1,5 Volt. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνος σχεδιασμός με πρακτική θήκη φύλαξης.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ HGC

Ακριβής μέτρηση της πίεσης με διαγνωστική λειτουργία.
Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων βάσει του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με φωτεινή (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο) και ηχητική ενημέρωση. Μεγάλη ψηφιακή οθόνη με ενδείξεις για συστολική, διαστολική και σφυγμούς, ημερομηνία και ώρα. 60 θέσεις αποθήκευσης (μνήμες).
Φωνητική ενημέρωση με δυνατότητα επιλογής γλώσσας: Γερμανικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Ολλανδικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Δυνατότητα ρύθμισης της έντασης ήχου. Λειτουργεί με 2 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑΑ 1,5 Volt. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνος σχεδιασμός με πρακτική θήκη φύλαξης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ PST

Ακριβής μέτρηση σωματικού βάρους. Super λεπτή (18,5mm) κατασκευή με γυαλί ασφαλείας 8mm. Εύκολη ενεργοποίηση με τεχνολογία «tap-on». Δυνατότητα μέτρησης βάρους έως 180 Kg σε στάδια των 100gr. Μεγάλη επιφάνεια μέτρησης 30 x 30cm. Δυνατότητα ένδειξης βάρους σε Kg και Lb.  Οδηγίες χρήσης σε 10 γλώσσες, και στα Ελληνικά.

ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΙΟΥ

Υπέρυθρο θερμόμετρο αυτιού για ακριβή θερμομέτρηση σε 1 δευτερόλεπτο. Μετρά οποιαδήποτε θερμοκρασία επιφάνειας από 0-100οC. Εύκολη θερμομέτρηση ακόμη και σε βρέφη.

Ειδική χρήση για όλη την οικογένεια και για όσους δίνουν ιδιαίτερη αξία στα ακριβή αποτελέσματα, στον ακριβή χρόνο και στην εύκολη χρήση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • 1 δευτερολέπτου
 • Χωρίς τη χρήση καλυμμάτων
 • Υποαλλεργικό άκρο
 • Πολλαπλή χρήση
 • Φωτιζόμενη Οθόνη
 • Βομβητής
 • Ειδοποίηση πυρετού
 • 12 Μνήμες
 • Ακρίβεια μέτρησης +-0,1 οC/+- 0,2 οC
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Εύχρηστο / Ευανάγνωστο
 • Ειδική θήκη φύλαξης

ΜΑΣΑΖ ΠΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ

Συνδυασμός μασάζ δόνησης και θερμοθεραπείας / κρυοθεραπείας. Η κάθε λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ή σε συνδυασμό. Ειδικές προεξοχές διεγείρουν τις αντανακλαστικές ζώνες στα πέλματα των ποδιών (κάθε αντανακλαστικό σημείο στα πέλματα αντιστοιχεί σε ένα όργανο ή μέλος του σώματος). Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος με ευεργετικές επιδράσεις. Ιδανικό για χρήση και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως την πλάτη, τη μέση κ.α. Χαλαρώνει, αναζωογονεί και ανακουφίζει. Δύο επίπεδα έντασης της δόνησης και της θεραπείας (ζεστό – κρύο). Πανίσχυρο αλλά αθόρυβο μοτέρ. Οδηγίες χρήσεως σε 6 γλώσσες, και στα Ελληνικά. 

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΦΩΣ

Υδρομασάζ, φυσαλίδες, δόνηση και υπέρυθρο φως, σε μία συσκευή. Δυνατότητα απόλαυσης όλων των ευεργετικών λειτουργιών ξεχωριστά ή σε συνδυασμό. Λειτουργία θερμότητας η οποία ζεσταίνει και διατηρεί το νερό στους 40°C. Ειδικές προεξοχές διεγείρουν τις αντανακλαστικές ζώνες στα πέλματα των ποδιών. Σημαντική βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, καταπραΰνει τους πόνους των αρθρώσεων,  μειώνει τη συσσώρευση κρυσταλλώσεων, και ανακουφίζει τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια.
Διαθέτει aromacenter για αρωματικά έλαια και άλατα μπάνιου. Συνοδεύεται απο ειδικά reflex rollers.
Μαλακώνει το δέρμα και τα νύχια των ποδιών πριν από ένα πεντικιούρ. Οδηγίες χρήσεως σε 6 γλώσσες, και στα Ελληνικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;