Τι άλλο θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε στα μέσα του καλοκαιριού, παρά απλές και οικονομικές ιδέες που θα δροσίσουν τις μέρες, αλλά και τις νύχτες σας…

Αιώρα  

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν μελαψό χρώμα, μπορούν να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους, χαλαρώνοντας πρωινές ή απογευματινές ώρες. Οι άλλοι, πάλι, που δεν έχουν και τόσο καλές σχέσεις με τον ήλιο, μπορούν να την απολαύσουν το βραδάκι, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Στην αγορά υπάρχει ατομική και οικογενειακή αιώρα. Η επιλογή είναι δική σας!

Πισίνα φουσκωτή ή επιφάνειας

Αν δεν έχετε ιδιωτική πισίνα στο σπίτι σας, μη στεναχωριέστε, μπορείτε να αγοράσετε μία φουσκωτή, αφού η τιμή της είναι πολύ προσιτή. Μπορείτε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας, παίρνοντας ταυτόχρονα μεγάλες δόσεις δροσιάς… κόντρα στον υδράργυρο.

Jacuzzi εξωτερικού χώρου

Μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά υπό συνθήκες καύσωνα, τίποτα καλύτερο δεν θα μπορούσε να σας περιμένει στο σπίτι, από ένα Jacuzzi γεμάτο με νερό και αρωματικά αιθέρια έλαια. Στην αγορά μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά είδη, εκείνο που είναι ιδανικότερο για το χώρο σας.

Ομπρέλα κήπου

Αν η αυλή σας λούζεται καθημερινά από τον καυτό κυπριακό ήλιο, απλά προσθέστε μια μοντέρνα ομπρέλα κήπου, προκειμένου να απολαμβάνεται το καφεδάκι ή το γεύμα σας… υπό σκιάν!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;