Η εταιρεία CMC ELECTRICAL δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2008.

Αν και μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο έχει να επιδείξει σημαντικά έργα, όπως εγκαταστάσεις πολυκατοικιών, κατοικιών, εξοχικών, καταστημάτων, ανακαινίσεων, ξύλινων σπιτιών, εστιατορίων και εργοστασίων.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση από το αρχικό στάδιο μέχρι και την πλήρη παράδοση, αλλά και την μετέπειτα συντήρηση του έργου.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με τις ακόλουθες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις: 

  • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές κ.α.)
  • Συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Τηλεφωνικές εγκαταστάσεις-συστήματα

 

  • Εγκαταστάσεις τηλεόρασης-συστήματα

 

  • Εγκαταστάσεις δικτύου-συστήματα
  • Εγκαταστάσεις ηλεκτρικών θερμάνσεων DIMPLEX

Έδρα της CMC ELECTRICAL είναι η Λευκωσία, ωστόσο η συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος, την οδήγησε το 2009 στην έναρξη της δραστηριοποίησής της Παγκύπρια, αξιοποιώντας στο έπακρο την μικρή έκταση του νησιού.

Με ανθρώπινο δυναμικό 16 ατόμων – διοικητικών στελεχών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων, γραμματειακού προσωπικού και επιστατών – η φιλοσοφία της CMC ELECTRICAL βασίζεται στη συνέπεια, την ποιότητα, τη γρήγορη εξυπηρέτηση, και πάνω απ’ όλα, την ασφάλεια των πελατών της. Με την πλαισίωση, λοιπόν, αυτού του άξια καταρτισμένου, ικανού και πεπειραμένου τεχνικού και γραφειακού προσωπικού, αυτή η φιλοσοφία είναι και το κλειδί της επιτυχίας της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία στη διεύθυνση Μαρκορά 9, 1075 Λευκωσία, ή να επικοινωνήσετε στα Τηλ: 22 337078 Φαξ: 22 337079 cmctelectrical@gmail.com.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;