Με περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η εταιρεία  S.S. Stavart συνεχίζει να έχει ως στόχο τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, σε θέματα επεξεργασίας κεραμικών, μαρμάρων και τεχνογρανιτών.

Σκέψη της ήταν πάντα, το υλικό για τις επενδύσεις σκαλιών να είναι υλικό με τα χαρακτηριστικά του κεραμικού. Έτσι, μετά από έρευνες και προβληματισμούς με τους συνεργάτες της, βρήκε αυτό που έψαχνε, την κεραμική πλάκα “PORCELANATO FULLBODY”.

Πρόκειται για ένα κεραμικό με απορροφητικότητά υγρών που δεν ξεπερνά το 0.04% – σε αντίθεση με τους γρανίτες και τα μάρμαρα στα οποία η απορροφητικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη – και ελαστικότητά 60Ν/mm2  (επομένως και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα), ενώ η ολισθηρότητά της όταν είναι με γυαλισμένο τελείωμα είναι 54 και για βρεγμένη επιφάνεια 17, ενώ για μη γυαλισμένες επιφάνειες 60 και 33 αντίστοιχα.

Παράλληλα η S.S. Stavart εξειδικεύτηκε στην επεξεργασία του συγκεκριμένου κεραμικού, πράγμα όχι και τόσο εύκολο, αφού είχε να αντιμετωπίσει το πιο σκληρό υλικό της αγοράς. Γι’ αυτό το λόγο αναβάθμισε τα μηχανήματα και τα εργαλεία της, ωσότου φτάσει στο σημείο να δίνει στον πελάτη ένα υλικό για επένδυση σκαλιών, που δεν έχει κανένα πρόβλημα απορροφητικότητας ή ευαισθησίας στην επιφάνεια, αλλά αντίθετα έχει τη δυνατότητα  να κατασκευάζεται σαν σκαλί μονοκόμματο, χωρίς ενώσεις, και με διαστάσεις 185cm μήκος Χ 2cm πάχος.

Το υλικό αυτό προσφέρεται σε εννέα διαφορετικούς χρωματισμούς και το κόστος του για μια σκάλα των 17 σκαλιών ανέρχεται στα 1300 ευρώ περίπου.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το “PORCELANATO FULLBODY”, ή για άλλα προϊόντα της εταιρείας, μπορείτε να την επισκεφθείτε στην οδό Ιπποκράτους 6, στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Έχετε κάτι να πείτε;